Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
Tento produkt som si neobjednal, preto ho neviem ani posúdiť.
- Vôbec nekvapká
- Ľahké uchytenie pre dieťa
- Dieťa si hrnček samo vezme a pekne sa napije. Výborne si cvičí pitie z normálneho pohára.
- Celý sa dá rozobrať a všetko dobre umyť
spokojná
spokojná
- Rucky na drzanie flase su na pevno. Neviete nimi otacat. A preto bud dlho nastavujete naustok aby bol zarovno s ruckami alebo dieta musi “krivo” pit.
- Krásna farba
- Intuitívny
- Netečie
- Ľahko ho udrží aj dieťa
- Super super za tú cenu fajn sme spokojny
- Super poharik
Výborná kúpa. Dcérka z klasickej detskej fľaše prešla hneď na tento pohár so slamkou a úplne bez problému. Vôbec ho neodmietala, ba sa z neho tešila. Maximálna spokojnosť
S tovarom som spokojná. Fľaška je super. Tovar odporúčam. Malej padne akurát do ruky. Jednoduchá manipulácia.
- Taký pekný, že si objednám ešte jeden, predovšetkým praktický.
- Dieťatku sa drží dobre
- Bohužiaľ ju predávajú iba s cumľom č.3, chcelo by to aj č.4
- Very convenient for use as it doesn't spill (unless dropped from a big height)
- Teaches toddlers how to use a cup
- Sturdy, good quality
- Easy to clean, can be washed in the dishwasher
Fľaška je super, len som si objednávala ružovú farbu pre dcérku a prišla mi modrá
- Malej sa veľmi pacila
- Pekný dizajn
- Voda sa odtiaľ nevylieva
- Ťažšie čistenie slamky
Dcérka (8 a pol mesiaca) ešte neprišla na spôsob, ako cez slamku piť. Myslí si, že je to hryzadlo. Ale verím tomu, že na to časom príde. Inak pekný dizajn, farba a super, že voda sa odtiaľ nevylieva.
- Výborný pohárik aj do auta proste všade
Vyzerá super, krásna farba, nevylieva sa vodička.
- Ma dobry makky cumel a moje dieta sa uci pit z tej flase a celkom sa nam darí.
Zobrazujem 101 - 120 zo 478 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...24 Ďalšie »