Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
Lego Nefris Hrnček 350ml + sada kociek svetlo ružový
Pridané: 8. februára 2023
(naposledy upravené 6. marca 2023)
Zakúpený v SvetKočíkov.sk
Neodporúčam pretože naozaj nemame radi obchody, ktoré udávajú, že majú produkt skladom a vôbec to nieje pravda. Plytvanie nášho času …
- netecie, kvalitna, na cesty, pekny dizajn, detom sa paci
kvalitna flasa na cesty, netecie, velmi pekny dizajn, detom sa paci, lahko sa cisti
Dozu som objednávala opätovne nakoľko som s nou spokojná, výborná na prenášanie smoothie a iných snackov
Pevný plast, fľaška netečie. Spokojnosť.
Je to dar pre babatko,bude to uzitocne.
- Netečie
- Praktická
- Žiadna
spokojná
- ušká sú na poháriku
- Dobrá fľaška
- Dobrá, ľahká, dieťa si vie samé otvoriť, zavrieť.
- Dieta si samé nevie otvoriť , aj mne to ide veľmi ťažko skrz ten silikónový cucak
Neter sa naučila piť z neho a potom prešla na normálny hrnček.
- Netečie :) Pár kvapiek vytečie keď sa o to deti veľmi snažia ale vyskúšali sme už veľa “netecucich” fliaš no tato je z nich naj.
- tecie
tesnenie nedolieha, zakazdym sa voda vyliala, prestali sme ho pouzivat po 3 dnoch
- kvalitné plastové hrnčeky
- aplikácie sa neošuchávajú ani po umytí v umývačke riadu
V školskej jedálni ich používame denne niekoľko krát na studené či teplé nápoje, následne sú umývané v umývačke riadu a zatiaľ sú bez známok použitia.
Deti si hrnčeky pochvaľujú, páčia sa im farebné zvieratká na hrnčekoch a dobre sa im nosia nakoľko sú ľahúčke.
Za mňa zatiaľ veľká spokojnosť splnili všetko čo som očakávala :)
- Za mna najlepšia flaska
- sú krásne a ľahké do ruky dieťaťa
- Široká slamka BEZ vnútorných somarin, na ktorých sa akurát tak chytá pleseň. Čiže sa dá vyčistiť a plus tam bola ešte náhradná slamka.
- Výborná kvalita
- Chýba mierka
po 5 neuspesnych nakupoch, konecne naustok na ktory si moja mala hned zvykla. Skoda, ze som jej ju nekupila skor. Aj dizajn a farba flasky velmi pekna
Zobrazujem 61 - 80 zo 478 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...24 Ďalšie »