Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
- Prakticky
zatiaľ neviem,ešte sme nepoužili.
No ergonomický tvar držadiel je super,aj materiál vyzerá ok,nesmrdí po chémii...
- Lahučká fľaša ,zatiaľ sa mi pozdáva dá sa pekne uchopiť bábätku .Šikovná fľaša na učenie pitia .
Prakticka a ma aj nahradnu slamku v baleni
- Vnucka je spokojna
- dobré cena, dcérka si ich obľúbila, máme všetky farby
Veľmi praktický hrnček pre deti a pekný
- Flaška je výborná, jedna z najlepších kúp za poslednú dobu
- Pri buchnutí fľaškou sa z nej trošku vyleje( netesní na 100%), ale keď je len tak položená netečie
Z fľašky sa prekvapivo ťažko ťahá, treba naozaj silný ťah, ale moje ročné dieťa s tým má očividne menší problém ako ja :D zvládol to na prvý pokus
- Hrnček je super, kúpila som ho pre 7 mesačnú dcérku. Dudel je pre ňu ešte veľký, ale to nevadí vymenila som ho za iný. Hlavne že si ho vie pekne držať
- Membrána, ktorá zabraňuje vytečeniu pri prevrateni
- Dizajn, ktorý si deti obľúbia
- Stupnica pre dávkovanie umelého mlieka
- Pohodlne držadlo a nasoska
- Kryt, ktorý chráni nasosku pred špinou pri transporte
- Kompatibilné s inymi Avent fľašami
Pri prvej dcérke sme používali s veľkým úspechom celý rok a pol (vek 14-22 mesiacov), až potom plastový závit prestal dobre doliehať. Teraz som kúpila ten istý aj pre druhú dcérku. Je potrebné po použití dobre umyť zvnútra kefou na detské fľaše a nenechávať mlieko vnútri "kysnúť". Ca. každý týždeň fľašu vyvariť.
- hrnček nevyteká
- mohla by byť väčšia dierka na pitie, ťažšie sa ťahá z hrnčeka
- Krásna farba a tvar
- Nahraditelna suciastka, takže netreba kupovať novy celý pogar
- Dieťa vie rozhryzt slamku
- neodskusane zatial
Bol doporuceny
hrnček je ľahký, pekne sa dá chytiť do rúčok, moja osemmesačná vnučka, ktorá nechce byť z fľaštičky z neho od prvej chvíle pije a je to pre ňu i zábavné
- dobre sa drobcovi drzi
- nevyteka
- tazsie sa otvara stuplik
- pekny obal
Namiesto ružovej s kralikmi došla fialova s motylikmi.
výhody sú uchytky na hrnčeku
- super hrnček, odporúčam
Zobrazujem 121 - 140 zo 478 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...24 Ďalšie »