Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
- vyborny
- Flaska je lahucka
- Pekna
- Prakticka
S nakupom tovaru som spokojna. Len sa nikde neviem docitat ci moze ist do umyvacky riadu.
- Kúpila som ďalší rovnaký produkt lebo sa veľmi osvedčil
- Kúpila som už ďalší uvedený produkt lebo sa veľmi osvedčil
- Netecie
- Krasne farby
- Slamka so zavazim takze dietatko vie pit v akejkolvek polohe
- Lahko sa cisti nakolko sa da rychlo rozobrat
- Slamky sa daju dokupit
- Super pohár pre dieťa
- Dá sa používať od 6 mesiacov
Výhoda je aj keď nevie dieťa ešte piť cez slamku tak s týmto hrnčekom to vôbec nevadí lebo závažie sa pri spôsoby sklonu v akom to dieťa drží a preto sa stále s neho napije
- Naozaj netecie, pokym s nim manipuluje dieta normalne
- Vo chvili, ked dieta zacne s flaskou buchat alebo otacat hore dnom a nasledne nou triast, nejakych par kvapiek vytecie
Nemam flasku, ktora je na obrazku, ale nazov sedi, len obrázok nie. Celkovo dom spokojna a odporucam kazdemu. Keď dam flasku do tasky, naozaj netecie, navyse ma aj vrchnak, ktorym sa da flaska zatvorit
- Veľmi praktická vec pre učenie samostatného pitia, dieťa si hneď naň zvyklo
- Netečie z nej
- Ľahko sa malej z nej pije
- Veľkosť akurát pre dieťa
- Kvalitná
netečie
mame už druhu a ok.
- Dobre padne do malých ručičiek
Používanie fliaš je u nás dennodenne a tak isto aj starostlivosť o ich súčasti. Vymena slamiek bola nutná.
- Velkosť
- Rúčky
- Tvar cumlíka
- Krásna farba
- Žiadna
Pohárik sme kúpili na pitie k zavádzanie príkrmov. Keďže dcérka bola kojená, pitie z klasického cumlíka neovládala. Skúšali sme pitie z klasického pohárika avšak voda bola všade. Z cumlíka pri prevrátení hore dnom vytekajúca kvapôčky vody čiže na začiatku nie je nevyhnutné aktívna spolupráca dieťatka pri pití. Za nad na učenie návyku na pitie a na vodu výborný pohárik.
Je to darcek,ale urcite potesi milovnikov lega.nekonecne mnozstvo moznosti,ako si pohar vylepsit :)
- Netečúci
- Pekné farby a obrázky
- Malý vie piť aj keď otočí fľašu pretože vnutorne závažke padne a dieťa sa vie napiť
- Pekna stylova miska
- BPA free
- Prijemny material na dotyk
- Pekne balenie vhodne i ako darcek
Rýchle dodanie
nasa asi uz siesta v poradi aj pri malom sme ich mali super top vobec netecie vela farieb na vyber
Zobrazujem 21 - 40 zo 478 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...24 Ďalšie »