Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
- fakt netečie
Netečie a malá si ho vie pekne držať aj sama.
- "netečúci" náustok tečie ako deravý odkvap :-)
nekupujte si drahý nepodarok
- netecie
- dosť veľký objem 330 ml
- ťažko sa z neho saje
pre staršie deti ako 1 rok, pretože mladšie nevládzu tak sať
Je to super poharik moj malinky nevie pit s flase a davam mu vsetko po lyzickach takto sa uci pit s poharika.
TOMMEE TIPPEE Explora tréningový hrnček 330ml
Pridané: 28. januára 2014
(naposledy upravené 28. januára 2014)
Zakúpený v MojeBaby.sk
- Mám 18 mesacne dievcatko, a myslim si ze je to dobrá docasna volba pokial este nevie pit z normálneho pohára, podla mna na dojc. flasu je uz pristará. Od prveho okamihu jej to ide dobre, je to lahko pouzitelne, a udrziava aj tu teplotu istí cas.
- Pije z toho caj a vodu.
Odporúca
- predpriprava na pitie z hrnceka
- obcas predsa len trochu tekutiny vytecie - ked sa dietatko napije, neprehltne cely obsah, ktory hrncek pusti, vzapati dietatko hrncek prevrati hore dnom
- lahko umyvatelny, lahko ho dieta uchopi
- troska trvalo kym sa mala naucila z neho pit. Zo zaciatku sme sa vzdy oliali, lebo to funguje systemom takym, ze ked dieta pritlaci hornu peru k hrnceku tak sa vrchnak troska znizi a z hrnceka tecie tekutina. Kedze to bol uplne prvy hrncek nasej dcery tak nam to troska trvalo. Teraz jej to uz ide super. Este jedna nevyhoda, ked je pohar polozeny lezmo, vyteka z neho tekutina - sice pomaly ale predsa. Zistili sme naposledy, ked ho dcera nechala lezat na dlazke... Takze naplneny vzdy skladovat vo vertikalnej polohe.
som spokojna. Dcera sa uz naucila pekne pit a treba si len dat pozor, aby ste ho mali vertikalne polozeny, aby sa Vam nevyliala tekutina.
Chcem ,aby sa malý naučiť piť čo najrýchlejšie s pohárika .Je pekný a super cena
som spokojna
Super poharik na postupny prechod od pitia z flase.
- velmi dobry produkt, nie len na prve pitie ale aj neskor, pretoze bez pouzitia vrchnaka je to uplne bezny poharik s uskami pre dieta, ktore su pevne a tym padom lepsie uchopitelne, vrchnacik naozaj tesni a po zatvoreni naustku tekutina ostane v pohariku
- vobec nic
nadmieru splnilo ocakavania, skela vecicka ako aj cena
- nekvapka,velka, flaska=vela tekutiny, pekny motyv
- po chvili pitia sa dietatu dost tazko taha, silikonovy uzaver aby flaska netiekla sa asi bude casom zanasat aj pri pravidelnom umyvani, naustok sa neda natocit tak aby bolo vidiet obrazok na flaske a pohyblive drziaky robia priemyselnu ciaru po obvode flasticky
cakala som od tohoto produkti viac
- krasny, konecne hrncek ktory netecie...
perfektny hrncek, ktory sme si vybrali, lebo mala nechce velmi pit, pije malo a tak sme dufali, ze vypije viac cez slamku a da sa povedat, ze aj obcas vypije...
hrncek vobec netecie, takze je to super, vsetkym odporucame
- má pekný dizajn, veľkostne je pre cca 6mes. dieťa primeraný. Napriek niektorým recenziám v ktorých bolo písané, že dieťa z neho nevedelo piť a že hrnček preteká, my sme takýto problém nemali. Malý z neho pil (len to ešte musíme doladiť :-) ) a vôbec nám nepreteká.
- nezistili sme
má pekný dizajn, dobrá kvalita spracovania, primeraný objem, nepreteká, malému sa dobre drží, sosáčik je mäkký. Hrnček splňa všetko čo sme od neho očakávali.
- pekný dizajn
Tento produkt som vybrala pre jeho dizajn, bol to darček pre vnúčku, ktorá sa veľmi potešila. Odporúčam ho aj pre ostatné mamičky či babičky ako darček, či maličkosť, ktorú ich prindzeny využijú či už na výletoch, prípadne pri domácich posedeniach v záhradkách.
presne taký, ako sa píše v popise
- Nekvapka, lahko sa rozobera a umyva, velmi ocenujem pevny kryt na naustok
- Ziadne som nezaznamenala
Vyskusala som takmer vsetky nekvapkajuce flasky a hrnceky dostupne na nasom trhu ale tento jediny naozaj netecie, je vyborny a hodi sa aj pre vacsie deti napriklad pri cestovani a vdaka pevnej krytke aj pri nahodnom padnuti sa neuspini naustok. Pouzivaju obidve moje deti.
- ľahký
- pekný dizajn
- hrubšie ušká na uchopenie do malej rúčky
pekný a kvalitný výrobok
- super ako všetky hrnčeky od aventu
- nemá objemovú stupnicu
sme spokojní
Zobrazujem 441 - 460 zo 478 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 22 [ 23 ] 24 Ďalšie »