Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
-zatiaľ asi najvačšia hlúposť akú som kúpila svojmu dieťaťu, ten systém s tým ich ventilom je absolútne "o ničom"...
-nejdem to tam dopasovať na 10x aby sa z toho dieťa mohlo napiť...
-ako by to asi malo fungovať chápem, ibaže sa to stále pretáča pri zatváraní...no, celé zle!!
- nahradna slamka v balenie
- krasny obrazok a farebne variacie
- tazsie sa otvara, dieta potrebuje vacsinou pomoc pri otvarani a zatvarani
- slamka ktora vytrca je dost kratka, dieta pri piti olizuje aj uzaver, co podla mna nie je velmi hygienicke
- obrazok sa po tyzdni zosuchal, co je skoda, lebo prave ten najviac zaujal
- dá sa dať za pás, opasok a tiež má kryt zvrchu, čo je fajn hygienické
- pri horizontálnom náklone (napríklad v taške) z nej kvapká voda, pritom dotiahnutá bola na maximum
už by som ju nekúpila práve kvôli netesneniu
- Nevylieva sa cez náustok ale cez šróbovacie zatváranie. Bábätko má potom po každom napití mokrý hrudníček.
- Taktiež náustky zakrátko cca 1 mesiac používania neuveriteľne smrdia "plesňou", čiže neustále meniť (5,00 EUR drahé náustky sa naozaj neoplatí).
- Náustky sa aj pri pití samé pootočia, aby mohlo bábo piť a zároveň si držať hrnček samé za rúčky treba fľašu otvoriť, pootočiť náustok na správne miesto a bábo môže pokračovať v pití.
Neodporúčam ho.
Neodporúčam ho.
- Naozaj netečie
- Praktický a šikovný aj do detskej rúčky. Dcérka má 8 mesiacov a v pohode si hrnček sama drží a pije sa jej z neho ľahko.
- Mäkká a ohybná slamka
- Ľahké čistenie všetkých častí
- Pekný dizajn
Za nás odporúčam!
- ešte ju nepoužívame
- Slamka sa krásne schová a nszaspini sa tak ľahko.
- Flaska pri manipulacii dietatom dost tecie
- netecie, termo
skvela flasa, netecie, lahko sa cisti, ciastocne termo (30min) odolna nesetrnemu detskemu zaobchadzaniu
- My ho máme na nočné pitie, položený pri posteli, takže oceňujeme že sa voda nevyleje keď sa nám náhodou prevrati
- Kto čaká, že ho môže nosiť v kabelke a ta ostane sucha bude sklamany
- pekný dizajn
- deťom sa dobre drží
- dieťa sa neobleje
- cumeľ treba meniť každé 2 týždne (vytvárajú sa trhlinky)
Kúpila som fľašu NUK, pretože som hľadala niečo, čo si dieťa chytí do rúk a neobleje sa, keď bude piť samé. Cumeľ skutočne nepreteká. Dieťa sa neobleje, ale do dvoch týždňov treba meniť. Objavili sa trhliky, hrozí prehltnutie časti silikónu (dieťa nemá ešte zuby, k poškodeniu muselo prísť saním). Predtým som používala flašky medela, kde cumeľ vydržal 3 mesiace, tiež nepretekal.
- Detom da dobre drzi. Netecie. Slamka sa da velmi jednoducho zaklopit a tym schovat na prenos. Super na cestovanie. Lahka udrzba.
- Neviem.
O.K.
- Bol by fajn ak by ho mali.
- Nedodany.
Nedodany.
- farba
- tečie, určite by som ho už nekúpila
- Pohárik je perfektný
- Je bez slamky ....aspoň mne slamka nebola dodaná
- dizajn
- hrozne zlá údržba, náustok sa nedá poriadne vyčistiť
hoci som s touto fľašou veľmi spokojná musím ju vymeniť lebo náustok sa zanáša
- 1.kontakt maleho s pitim zo slamky a super to zvladol
- trochu som sa nevedela vysomarit z toho otvarania na doliati ale nakoniec som to zmakla
Super hrncek
Zobrazujem 321 - 340 zo 479 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...24 Ďalšie »