Najnovšie recenzie zo sekcie Detské fľaše a učiace hrnčeky
Spočiatku sme mali veľkú radosť, ale... Hrnček treba často kontrolovať, lebo ten silikón vo vnútri sa uvoľňuje a potom buď z fľaše tečie (čo robí naším dvojičkám veľkú radosť a polievajú celý dom), alebo opačne vôbec netečie a nemôžu sa napiť. Tento produkt sme si vybrali práve preto, aby deťúrence nerobili neporiadok vylievanim vody alebo čaju.
- som velmi spokojna konecne hrncek ktory naozaj netecie a maly sa nepooblieva
skutočne nerozlieva
- Sklada sa len z 3 casti
- Poharik netesni dobre-kvapka
- Pekné prevedenie
- Uchopne rúčky
- Die pije ako s pohára
- Na fľaške sú rysky po 10ml a každých 30ml aj číselné označenie. Cumlík je z hrubšieho silikónu (s dvoma malými zárezmi), čiže dieťa musí vyvinúť väčšiu silu, aby nasalo obsah, čo je výhoda pri deťoch, ktoré sú/boli dojčené. Držadlá fľaše sú odnímateľné, spodok má protišmykovú úpravu. Dieťa sa ľahko naučí piť a regulovať množstvo saním, pričom neprestane mať záujem o dojčenie, čo je dôležité pre detičky, ktoré sa začali prikrmovať a potrebujú zvýšený príjem tekutín pitím z fľaše/pohárika. (U konkurenčného produktu je cumlík veľmi mäkký s jedným veľkým zárezom, kde sa dojčenému dieťaťu, (ktoré musí vyvinúť oveľa väčšiu saciu silu, ako fľaškové dieťa) vyleje obrovské množstvo tekutiny naraz do pusy a potom sa dusí a fľaša nemá rysky.)
- Žiadna
- Je to skvelá značka
- Kvalitny material
- Tecie
My sme aventaci, ale s týmto hrnčekom nie sme spokojní. Hrnčeky s tvrdým naustkom netiekli. Toto je katastrofa. V lete v pohode, ale vziať ho niekam cez zimu, dieťa sa vám kompletné oleje..
Škoda, mysleli sme, že bude super
praktické držanie
- Pekný vzhľad, prevedenie
Ešte neodskusana
Dokupene k flasi namiesto cumlika
- Sú vhodné do maličkých rukách
- zbožňujú
Detský hrnček je krásny, praktický a keďže mám ešte len 3 mesačné dieťatko, hrnček využijeme neskôr.
- Pekny dizajn
- Uchyty
- pekny
- ma poistku proti vyliatiu obsahu
- nic
- Absolutne nepouzitelna flasa/hrncek!
- z nicoho nic prestane tiect voda, tym padom dieta nema prisun vody, treba flasu rozobrat a znovu zlozit.
- stalo sa toto uz pri druhej lfase AVENT PHILLIPS, cize hodnotim to ako obrovsky smejd a leti to do kosa (resp na reklamaciu).
AVENT PHILLIPS nikdy viac,nikdy
Absolutne nepouzitelna flasa/hrncek!
- dobrá cena, kvalita
- Pevny plast, dobre padne do ruky, jednoduche otvaranie a netečie.
- Veľmi pekná, deťom sa páči
- Fľaša tečie, vždy mám mokrú kabelku
- Zle sa otvára, dieťa má stým problém
Už by som nekúpila najradšej by som vrátila
Zobrazujem 181 - 200 zo 479 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...24 Ďalšie »